11:00

Ursvik IK Vit 2

Referat: IF Brommapojkarna 9 - Ursvik IK Vit 2

Det är fortfarande lite konstigt att spela nästan utan publik, men tack vare Christoffers fina insats bakom kameran så streamas våra matcher både lokalt och internationellt.

I torsdags tränade vi på hörnor, där målet var att få bollen lågt in framför mål och på så vis skapa lite oreda i motståndarens försvar, och det var därför extra glädjande att vårt första mål kom precis på detta sätt efter bara sex minuter. Felix var på hugget i dag och satte kort därpå in 2-0 - första målet i vad som snart skulle bli hatv trick - efter vackert förarbete av Elliott.

I andra perioden gör båda lagen två mål, men vi har kontroll på matchen och går till nästa vila med 4-2. Det är mycket Felix och Elliott i målprotokollet i dag, och sex minuter innan slutsignalen gör vi ännu ett mål på hörna. Och ännu en gång är Ted inblandat.

Gustav gjorde en fantastiskt insats som målvakt i dag, det är helt otroligt hur många bra målisar vi har i vårt lag.

Kapten för dagen var Sami och det gröna kortet för fair play gick till Elliott. Kanske kan det vara ett litet plåster på såret för målen som inte blev godkända från inspark?